Here's some terminal output, if it might be helpful,
Code: Select all
drewc@linxp:~$ springlobby
07:20:37 AM: looking for catalog 'wxstd' in path '/usr/share/locale/en_CA.UTF-8/LC_MESSAGES:/usr/share/locale/en_CA.UTF-8/LC_MESSAGES:/usr/share/locale/:/usr/share/locale/en_CA.UTF-8:/usr/share/locale/en_CA/LC_MESSAGES:/usr/share/locale/en_CA/LC_MESSAGES:/usr/share/locale/:/usr/share/locale/en_CA:/usr/share/locale/en/LC_MESSAGES:/usr/share/locale/en/LC_MESSAGES:/usr/share/locale/:/usr/share/locale/en'.
07:20:37 AM: catalog file for domain 'wxstd' not found.
07:20:37 AM: looking for catalog 'wxgtk' in path '/usr/share/locale/en_CA.UTF-8/LC_MESSAGES:/usr/share/locale/en_CA.UTF-8/LC_MESSAGES:/usr/share/locale/:/usr/share/locale/en_CA.UTF-8:/usr/share/locale/en_CA/LC_MESSAGES:/usr/share/locale/en_CA/LC_MESSAGES:/usr/share/locale/:/usr/share/locale/en_CA:/usr/share/locale/en/LC_MESSAGES:/usr/share/locale/en/LC_MESSAGES:/usr/share/locale/:/usr/share/locale/en'.
07:20:37 AM: catalog file for domain 'wxgtk' not found.
07:20:37 AM: looking for catalog 'springlobby' in path '/usr/share/locale/en_CA.UTF-8/LC_MESSAGES:/usr/share/locale/en_CA.UTF-8/LC_MESSAGES:/usr/share/locale/:/usr/share/locale/en_CA.UTF-8:/usr/share/locale/en_CA/LC_MESSAGES:/usr/share/locale/en_CA/LC_MESSAGES:/usr/share/locale/:/usr/share/locale/en_CA:/usr/share/locale/en/LC_MESSAGES:/usr/share/locale/en/LC_MESSAGES:/usr/share/locale/:/usr/share/locale/en'.
07:20:37 AM: catalog file for domain 'springlobby' not found.
07:20:37 AM: Loading from: /usr/lib/spring/unitsync.so
Aborted
drewc@linxp:~$