Search

Search found 16 matches

by Viktor87
20 Aug 2010, 16:15
Forum: Zero-K
Topic: Graphics issue
Replies: 4
Views: 914

Graphics issue

Hey guys, I've been off of CA for a while (~5 months) due to a poor internet connection. Internet might be improving soon so I decided to check back in, see what has happened to the game, update my install etc... So I did that, updated to the latest spring version and downloaded the latest stable. P...
by Viktor87
17 Dec 2009, 04:55
Forum: Zero-K
Topic: Bug
Replies: 4
Views: 721

Re: Bug

Thanks. That seems to have solved the issue. By the way, the avenger is one of the best looking units in CA, IMO :)
by Viktor87
15 Dec 2009, 16:30
Forum: Zero-K
Topic: Bug
Replies: 4
Views: 721

Re: Bug

Caught it, I think. It's the Core multirole fighter, the Avenger. I played as Core and methodically build every single unit. The game reliably crashes as soon as I attempt to build one Avenger. No other unit seems to cause this crash. Is it just me having this problem? Is it a bug or something wrong...
by Viktor87
15 Dec 2009, 14:50
Forum: Zero-K
Topic: Bug
Replies: 4
Views: 721

Bug

So I downloaded stable version 6302 recently... I played a game through once against one bot, no problem. Every game I have played since then reliably crashes on the same error, 5-10 minutes into the game. Error message titled content error says " Could not load S30 texture from file unittextures/" ...
by Viktor87
25 Oct 2009, 02:44
Forum: Zero-K
Topic: Need Help!
Replies: 16
Views: 1339

Re: Need Help!

Just an update- I turned off some chili-widgets, except chili ui as that creates problems. The lag seems to have stopped! I think it may have been the chatbox and chilitip. Who would have thought that something so small was going to tax my computer so much? Still, a question- I suspect the new chili...
by Viktor87
25 Oct 2009, 02:24
Forum: Zero-K
Topic: Need Help!
Replies: 16
Views: 1339

Re: Need Help!

Right, ok, but again, why is it that these things lag me up now, when they didn't in the past?
by Viktor87
25 Oct 2009, 01:52
Forum: Zero-K
Topic: Need Help!
Replies: 16
Views: 1339

Re: Need Help!

No, it's not shields- this happens before anyone has them. Or cloaking devices for that matter. I did some more testing and I am starting to think it is related to the new GUI- I deleted chiliGUI from the widget list and the lag, while not disappearing, became manageable, at the cost of giving me ot...
by Viktor87
24 Oct 2009, 13:50
Forum: Zero-K
Topic: Need Help!
Replies: 16
Views: 1339

Re: Need Help!

Well, no, it's not just one game. I've tried the same basic setup a number of times on many different maps. No matter what I do, lag with test version becomes unbearable. A stress test sounds like a plan. How do I report what happens? I assume there is some log file somewhere... maybe I should post ...
by Viktor87
23 Oct 2009, 23:10
Forum: Zero-K
Topic: Need Help!
Replies: 16
Views: 1339

Re: Need Help!

"Turn off the LUPS (Lua Particle System) widget in the F11 menu. Somebody's been playing with this thing in the test version and it makes my system crawl, too." But again, is this test version issue going to be resolved in the future? In any case, is there anything else I can do/report to get more i...
by Viktor87
23 Oct 2009, 21:35
Forum: Zero-K
Topic: Need Help!
Replies: 16
Views: 1339

Re: Need Help!

Ok, so my computer is fairly old, 1.7 Ghz, Radeon 9600 graphics card (yes ATI I know), pretty good RAM, actually- 1.5 Gb. These are the basics. So I can play stable version against 1 or even 2 bots on Tabula v.2, RAI AI, and don't get any significant lag the entire game. I put my graphics down to fa...
by Viktor87
23 Oct 2009, 11:31
Forum: Zero-K
Topic: Need Help!
Replies: 16
Views: 1339

Need Help!

Hey, I have a couple questions- 1. I noticed when I look at widget list (f11) some are turned on and others off. How do I access this list outside of the game and/or keep some on or off permanently? 2. How do I get rid of UI windows I don't like? For example, I find that the latest (test) version UI...
by Viktor87
19 Sep 2009, 18:26
Forum: General Discussion
Topic: Noob needs HELP!!!
Replies: 22
Views: 2354

Re: Noob needs HELP!!!

Thank you!

I think the issue that was taxing my computer the most was the antialiasing. I had lines but not points turned off, once I turned off both of them CA becomes playable, at least until mid game :(. Then some really pesky lag starts to kick in.
by Viktor87
19 Sep 2009, 05:13
Forum: General Discussion
Topic: Noob needs HELP!!!
Replies: 22
Views: 2354

Re: Noob needs HELP!!!

What are widgets and how do I turn them off?
...I am a noob, remember? So at the moment I'm not yet familiar with the terminology.
by Viktor87
18 Sep 2009, 01:48
Forum: General Discussion
Topic: Noob needs HELP!!!
Replies: 22
Views: 2354

Re: Noob needs HELP!!!

Yay! Thanks for the help! Expect more questions from me later :)
by Viktor87
17 Sep 2009, 20:29
Forum: General Discussion
Topic: Noob needs HELP!!!
Replies: 22
Views: 2354

Re: Noob needs HELP!!!

No, I mean the specs I posted ARE my specs, and they seem in line with minimum requirements on the website. I mean my comp runs HL2 and Rome Total War on medium settings just fine, so I don't see why I should have a problem with this engine. As for "for things being built"- literally just ONE UNIT b...
by Viktor87
17 Sep 2009, 19:58
Forum: General Discussion
Topic: Noob needs HELP!!!
Replies: 22
Views: 2354

Noob needs HELP!!!

I am really interested in this game and have been trying to set it up on my computer. I installed the basic spring engine, base ota content, and CA mod. I have encountered some problems: 1. My mouse wheel is currently out of commission. Is there another way to zoom in and out, or could I perhaps set...

Go to advanced search

cron