Problem with Build Costs widget - (not) overlapping

Problem with Build Costs widget - (not) overlapping

Discuss Lua based Spring scripts (LuaUI widgets, mission scripts, gaia scripts, mod-rules scripts, scripted keybindings, etc...)

Moderator: Moderators

Post Reply
jivvz
Posts: 38
Joined: 04 May 2009, 00:03

Problem with Build Costs widget - (not) overlapping

Post by jivvz » 29 Oct 2010, 16:15

looks like this:
Image
0 x

User avatar
Niobium
Posts: 456
Joined: 07 Dec 2008, 02:35

Re: Problem with Build Costs widget - (not) overlapping

Post by Niobium » 29 Oct 2010, 16:28

- Open the build costs .lua file (gui_build_costs.lua)
- Near the top of the file (Line 21) it says 'layer = 0,'
- Change this line to 'layer = -1,'
- Save
0 x

jivvz
Posts: 38
Joined: 04 May 2009, 00:03

Re: Problem with Build Costs widget - (not) overlapping

Post by jivvz » 29 Oct 2010, 17:01

ah ok. thanks. should be default though imo.
0 x

User avatar
BrainDamage
Lobby Developer
Posts: 1164
Joined: 25 Sep 2006, 13:56

Re: Problem with Build Costs widget - (not) overlapping

Post by BrainDamage » 29 Oct 2010, 20:09

better solution: press ctrl f11, now you'll have white a vertical bar across the screen, drag it around so it coincides with the edge of the build panel, now it will always appear besides the build panel without overlapping
0 x

Chojin
Posts: 141
Joined: 04 Oct 2006, 11:22

Re: Problem with Build Costs widget - (not) overlapping

Post by Chojin » 29 Oct 2010, 20:55

Ahh, so obvious - but I didn't realize! Thank you, Niobium, now I got CarRepairer's inlinetip-bm.lua working again :)
0 x

Post Reply

Return to “Lua Scripts”