Small problem I need help with....

Small problem I need help with....

Discuss your problems with the latest release of the engine here. Problems with games, maps or other utilities belong in their respective forums.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
yourface
Posts: 7
Joined: 21 Sep 2009, 20:49

Small problem I need help with....

Post by yourface »

Well when I give a unit an order, as long as it is selected it shows that order, like I'm holding shift, but not in a queue. Its not the showall commands widget I believe it is a button combo I pressed can you help me????
0 x

User avatar
Forboding Angel
Evolution RTS Developer
Posts: 14636
Joined: 17 Nov 2005, 02:43

Re: Small problem I need help with....

Post by Forboding Angel »

cmdcolors.txt

alwaysDrawQueue 1

Change to

alwaysDrawQueue 0
0 x

User avatar
yourface
Posts: 7
Joined: 21 Sep 2009, 20:49

Re: Small problem I need help with....

Post by yourface »

Thanks!
That definitely did it, I thought I was going to throw my computer through the wall it was pissing me off so much. :mrgreen:
Say, I've seen you in FileUniverse, before it died in a hole
0 x

Post Reply

Return to “Help & Bugs”