have a trouble with custom hosting~~

have a trouble with custom hosting~~

Moderators: Moderators, Lobby Developers

Post Reply
bbpeas
Posts: 10
Joined: 20 Jun 2017, 16:39

have a trouble with custom hosting~~

Post by bbpeas » 12 Dec 2017, 10:54

Hello, I've got a problem, when I use springlobby to Host new battle and start, my friends always stay on a black screen waiting for 30 seconds then be auto close,they can't into game. the NAT traversal I have choose Hole punching and none, but in vain
0 x

abma
Spring Developer
Posts: 3536
Joined: 01 Jun 2009, 00:08

Re: have a trouble with custom hosting~~

Post by abma » 12 Dec 2017, 12:07

nat traversal seems to not work then. did you try the relayhost?
0 x

bbpeas
Posts: 10
Joined: 20 Jun 2017, 16:39

Re: have a trouble with custom hosting~~

Post by bbpeas » 13 Dec 2017, 04:39

yeah,I have tried relayhost, then we all stay on black screen waiting 30s and be autoclosed~~
when use relayhost,the lobby lauched spring104,although I choosed 103
0 x

abma
Spring Developer
Posts: 3536
Joined: 01 Jun 2009, 00:08

Re: have a trouble with custom hosting~~

Post by abma » 13 Dec 2017, 12:38

the relayhost doesn't support multiple engine versions: it uses the "default" version set by the lobby server. :(
0 x

bbpeas
Posts: 10
Joined: 20 Jun 2017, 16:39

Re: have a trouble with custom hosting~~

Post by bbpeas » 14 Dec 2017, 08:45

:( thanks
0 x

User avatar
ThinkSome
Posts: 259
Joined: 14 Jun 2015, 13:36

Re: have a trouble with custom hosting~~

Post by ThinkSome » 15 Dec 2017, 00:12

You can still use public autohosts in semi-private mode by !lock-ing them once everyone is in and !boss-ing yourself to get admin-like powers. If there are no hosts then say which game+engine it is and something might be done about it.
0 x

bbpeas
Posts: 10
Joined: 20 Jun 2017, 16:39

Re: have a trouble with custom hosting~~

Post by bbpeas » 22 Dec 2017, 10:29

thanks, I did some simple modify of nota, it runing on spring103, when i want to play with my friend, we are falied~~
i tried build an autohost, but it so difficult for me, I don't know how to setting
0 x

Post Reply

Return to “SpringLobby Client”

cron