View topic - New AA load screen



All times are UTC + 1 hour


Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 15 posts ] 
Author Message
 Post subject: New AA load screen
PostPosted: 04 Aug 2009, 16:55 
Omnidouche
User avatar

Joined: 16 Oct 2004, 18:40
Location: Canada
Based on the replies to my "poll" ( viewtopic.php?f=10&t=19673 ) I've designed a new load screen.

Like the old AA one, it will not feature any ingame elements because of the crazy number of different screen resolutions and aspect ratios that people use. I was hoping that there would at least be a majority of people using a widescreen 16:9 or 16:10 resolution, but it seems people play windowed or have a 4:3 screen just as often.

I didn't wait long enough to get definitive results but TBH if more than 10% of the people who see the AA load screen see everything distorted, I'd rather just go with something safe. Besides, I've never needed to use flashy load screens in the past.

Comments are welcome.

Attachment:
start1.jpg [144.89 KiB]
Downloaded 105 times


It will look best on widescreen monitors, which I believe are only going to get more popular. On 4:3 it will look a little mushed, but it's only text so that's OK.

"Beta" will of course be replaced with an actual version number. I also plan on adding a very dark metal texture to the background, nothing fancy.


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: New AA load screen
PostPosted: 04 Aug 2009, 17:03 
Omnidouche
User avatar

Joined: 16 Oct 2004, 18:40
Location: Canada
Here's the original, which will also be in rotation.

Nostalgia cannon... FIRE
Attachment:
File comment: original
start2.jpg [141.91 KiB]
Downloaded 86 times


Good times, good times...


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: New AA load screen
PostPosted: 04 Aug 2009, 17:04 

Joined: 19 Dec 2005, 16:01
Location: Low Fell, UK
Shite font, and why highlight only part of "Annihilation"?
Otherwise its a black screen with Arm and Core logos... epic.


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: New AA load screen
PostPosted: 04 Aug 2009, 17:06 
Omnidouche
User avatar

Joined: 16 Oct 2004, 18:40
Location: Canada
It's glowing because it's being nano'd, of course. Really think the font's no good? Maybe I should go back to Haeten..shcheilllwwwerlslerrr however you spell it.


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: New AA load screen
PostPosted: 04 Aug 2009, 19:03 
User avatar

Joined: 28 Apr 2005, 18:29
Location: Netherlands
I like the black with the icons, but the text doesn't look good, sorry.


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: New AA load screen
PostPosted: 04 Aug 2009, 19:07 
Moderator

Joined: 22 Aug 2006, 15:19
it'd look good around 1999, yeah.


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: New AA load screen
PostPosted: 04 Aug 2009, 19:19 
Omnidouche
User avatar

Joined: 16 Oct 2004, 18:40
Location: Canada
Hmm... so is it the font? If I applied a similar effect to a the standard TA font (as seen in the second post) would it look better?

I've allowed my photoshop skills to degrade...


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: New AA load screen
PostPosted: 04 Aug 2009, 19:20 

Joined: 19 Dec 2005, 16:01
Location: Low Fell, UK
There was a screenie floating around back in the day, of a scene with 1 of every aa (may have been ba by that time) unit in the game on it.

Use a placeholder for now, and do something like that when you have everything in place. Its kinda representative of the "all options viable" approach you seem to be aiming for with AA, and that old screenie looked awesome.


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: New AA load screen
PostPosted: 04 Aug 2009, 19:22 
Omnidouche
User avatar

Joined: 16 Oct 2004, 18:40
Location: Canada
I think it's still on the wiki page for AA. I'd have to make a new one though, too many units have been added/removed since then.


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: New AA load screen
PostPosted: 04 Aug 2009, 23:28 
Map Creator
User avatar

Joined: 10 Mar 2006, 10:24
Location: waiting in line for The Expendables 2
this shit is terrible
use a screeny of the mod

make the mod


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: New AA load screen
PostPosted: 06 Aug 2009, 09:36 

Joined: 27 Jun 2009, 00:32
Location: Germany
Or ask if you can use some artwork from TA3D. There might even be a Core version but I'm not sure about it...

Image


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: New AA load screen
PostPosted: 06 Aug 2009, 12:15 
User avatar

Joined: 30 Jun 2008, 23:08
Location: Germany
Master-Athmos wrote:
Or ask if you can use some artwork from TA3D. There might even be a Core version but I'm not sure about it...

Image

awesome pic


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: New AA load screen
PostPosted: 06 Aug 2009, 14:39 
User avatar

Joined: 22 Feb 2006, 01:02
Location: cheap kitchen
LOL :shock:


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: New AA load screen
PostPosted: 06 Aug 2009, 15:45 
Map Creator
User avatar

Joined: 10 Mar 2006, 10:24
Location: waiting in line for The Expendables 2
Master-Athmos wrote:
Or ask if you can use some artwork from TA3D. There might even be a Core version but I'm not sure about it...

Image


hawt


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: New AA load screen
PostPosted: 06 Aug 2009, 16:32 
Omnidouche
User avatar

Joined: 16 Oct 2004, 18:40
Location: Canada
knorke wrote:

I don't get it :S


Top
 Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 15 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Site layout created by Roflcopter et al.