SpringLobby 180 keeps resetting my layout and puts engine...

SpringLobby 180 keeps resetting my layout and puts engine...

Moderators: Moderators, Lobby Developers

Post Reply
User avatar
smoth
Posts: 22298
Joined: 13 Jan 2005, 00:46

SpringLobby 180 keeps resetting my layout and puts engine...

Post by smoth » 07 Jan 2014, 03:07

Any idea on this? It is annyoing having to frequently rescale things.

it also keeps wanting to point to userland when it downloads an engine install. Any idea how to tell it I am a portable install?
0 x

100Gbps
Posts: 73
Joined: 30 Jan 2009, 13:19

Re: Spring 180 keeps resetting my layout and puts engine....

Post by 100Gbps » 12 Jan 2014, 00:10

fyi 5mins ago i hit the same fan ...
lobby claims that i don't have the engine nor the maps and wants to download them :shock:
Attachments
too late but nice gift.png
too late but nice gift.png (7.79 KiB) Viewed 757 times
0 x

User avatar
zwzsg
Kernel Panic Co-Developer
Posts: 7017
Joined: 16 Nov 2004, 13:08

Re: Spring 180 keeps resetting my layout and puts engine....

Post by zwzsg » 12 Jan 2014, 01:55

0 x

User avatar
smoth
Posts: 22298
Joined: 13 Jan 2005, 00:46

Re: Spring 180 keeps resetting my layout and puts engine....

Post by smoth » 12 Jan 2014, 05:29

nope. My spring settings are fine, just lobby stuff
0 x

dansan
Server Owner & Developer
Posts: 1192
Joined: 29 May 2010, 23:40

Re: Spring 180 keeps resetting my layout and puts engine....

Post by dansan » 12 Jan 2014, 11:30

Probably related to 100Gbs and not smoth and maybe totally off, but just in case:

I had two days ago the problem that I was shown as not-synced in all battle-lobbies, even though I had engine-version, map and mod installed. It happened from one day to the other without me changing any settings or installing anything.

When I started from fresh lobby- and spring- config-dirs, all was fine again. But I have my GBs of maps and mods I want to keep using, so I fiddled around and found out, that the rapid-stuff on my disk must have been messed up. I deleted the packages/*.sdp that were from the last day - and all was fine.
0 x

Post Reply

Return to “SpringLobby Client”