(springlobby) Can not select english language?

(springlobby) Can not select english language?

Moderators: Moderators, Lobby Developers

Post Reply
User avatar
knorke
Posts: 7971
Joined: 22 Feb 2006, 01:02

(springlobby) Can not select english language?

Post by knorke » 15 Sep 2012, 03:24

Is there really no english translation of springlobby?
The german-english mix sucks a bit..
I am wondering since so many other languages are selectable:
Image
"Standard" and "German" are the same mix of half english, half german.
0 x

User avatar
Forboding Angel
Evolution RTS Developer
Posts: 14564
Joined: 17 Nov 2005, 02:43

Re: (springlobby) Can not select english language?

Post by Forboding Angel » 15 Sep 2012, 09:13

Standard = Germanglish :mrgreen:
0 x

User avatar
knorke
Posts: 7971
Joined: 22 Feb 2006, 01:02

Re: (springlobby) Can not select english language?

Post by knorke » 15 Sep 2012, 19:13

Ah so it is like that for you too then?
I was a bit worried that standard="autoselect by OS language" or something.
0 x

Post Reply

Return to “SpringLobby Client”