split git repositories of phpbb/wiki/mantis

split git repositories of phpbb/wiki/mantis

For the discussion of infrastructure improvements and changes.

Moderator: Moderators

Post Reply
abma
Spring Developer
Posts: 3536
Joined: 01 Jun 2009, 00:08

split git repositories of phpbb/wiki/mantis

Post by abma » 19 Apr 2017, 03:37

The repositories of the main site + phpbb / wiki / mantis are now dedicated:

https://github.com/spring/spring-website
https://github.com/spring/spring-website-wiki
https://github.com/spring/spring-website-mantis

this should simplifies administration a lot as each of it can be seperatetly updated and tested.

Still some stuff should be cleaned up / untangled, but it should be a good start. Mantis was updated to 1.3.10, so all known security issues should be gone as well 8)

I hope nothing broke, i.e. uploads could be broken as paths changed. please report if something doesn't work any more because of this change!
2 x

Kloot
Spring Developer
Posts: 1863
Joined: 08 Oct 2006, 16:58

Re: split git repositories of phpbb/wiki/mantis

Post by Kloot » 19 Apr 2017, 11:41

0 x

abma
Spring Developer
Posts: 3536
Joined: 01 Jun 2009, 00:08

Re: split git repositories of phpbb/wiki/mantis

Post by abma » 19 Apr 2017, 11:57

ugh, will fix.

for the moment use https://springrts.com/mantis/
0 x

gajop
Moderator
Posts: 3020
Joined: 05 Aug 2009, 20:42

Re: split git repositories of phpbb/wiki/mantis

Post by gajop » 19 Apr 2017, 12:01

Maybe not related but trying to log into the wiki gives me:
Unexpected non-MediaWiki exception encountered, of type "Exception"
0 x

abma
Spring Developer
Posts: 3536
Joined: 01 Jun 2009, 00:08

Re: split git repositories of phpbb/wiki/mantis

Post by abma » 19 Apr 2017, 15:40

i'm pretty sure this is related, will investigate/fix soon.
0 x

abma
Spring Developer
Posts: 3536
Joined: 01 Jun 2009, 00:08

Re: split git repositories of phpbb/wiki/mantis

Post by abma » 19 Apr 2017, 20:44

links are fixed, login should work again. thanks for reporting!

(sorry, can't show a commit which fixed it, basicly it was just a wrong config...)
0 x

Post Reply

Return to “Infrastructure Development”