Register SPADS as bot

Register SPADS as bot

Discuss development of lobby clients, server, autohosts and auto-download software.

Moderators: Moderators, Lobby Developers

Post Reply
Teabag
Posts: 28
Joined: 26 May 2016, 19:11

Register SPADS as bot

Post by Teabag »

Hi could you register the following SPADS logins as bots: DarkEnergy1, DarkEnergy2, DarkEnergy3

Thanks :arrow: :arrow: :arrow:
Teabag
Posts: 28
Joined: 26 May 2016, 19:11

Re: Register SPADS as bot

Post by Teabag »

DarkEnergy4 has been registered but DarkEnergy1,2,3 remain unregistered.
if anyone could do this it would be appreciated as i am unable to set max players above 8 for these servers without bot flag
User avatar
FLOZi
MC: Legacy & Spring 1944 Developer
Posts: 6205
Joined: 29 Apr 2005, 01:14

Re: Register SPADS as bot

Post by FLOZi »

Not actually sure who can do this, it appears regular lobby moderators (i.e. myself) cannot.
User avatar
Silentwings
Moderator
Posts: 3680
Joined: 25 Oct 2008, 00:23

Re: Register SPADS as bot

Post by Silentwings »

All lobby moderators can action this (unless there is a bug) with the command e.g. "SETBOTMODE DarkEnergy1 1" typed into the server panel of SL. It won't take effect until the user logs out/in.

Unfortunately I'm away from home atm, so I can't.
User avatar
FLOZi
MC: Legacy & Spring 1944 Developer
Posts: 6205
Joined: 29 Apr 2005, 01:14

Re: Register SPADS as bot

Post by FLOZi »

Ah, doesn't appear in the chanserv !help command list, didn't realise it was a direct server command.

Done.
Teabag
Posts: 28
Joined: 26 May 2016, 19:11

Re: Register SPADS as bot

Post by Teabag »

Thanks
Post Reply

Return to “Lobby Clients & Server”