Register SPADS as bot

Register SPADS as bot

Discuss development of lobby clients, server, autohosts and auto-download software.

Moderators: Moderators, Lobby Developers

Teabag
Posts: 26
Joined: 26 May 2016, 19:11
x 1

Register SPADS as bot

Postby Teabag » 12 Jan 2018, 22:00

Hi could you register the following SPADS logins as bots: DarkEnergy1, DarkEnergy2, DarkEnergy3

Thanks :arrow: :arrow: :arrow:
0 x

Teabag
Posts: 26
Joined: 26 May 2016, 19:11
x 1

Re: Register SPADS as bot

Postby Teabag » 24 Jan 2018, 09:07

DarkEnergy4 has been registered but DarkEnergy1,2,3 remain unregistered.
if anyone could do this it would be appreciated as i am unable to set max players above 8 for these servers without bot flag
0 x

User avatar
FLOZi
MC: Legacy & Spring 1944 Developer
Posts: 6042
Joined: 29 Apr 2005, 01:14
x 95

Re: Register SPADS as bot

Postby FLOZi » 24 Jan 2018, 18:56

Not actually sure who can do this, it appears regular lobby moderators (i.e. myself) cannot.
1 x

User avatar
Silentwings
Moderator
Posts: 3368
Joined: 25 Oct 2008, 00:23
x 220

Re: Register SPADS as bot

Postby Silentwings » 25 Jan 2018, 09:28

All lobby moderators can action this (unless there is a bug) with the command e.g. "SETBOTMODE DarkEnergy1 1" typed into the server panel of SL. It won't take effect until the user logs out/in.

Unfortunately I'm away from home atm, so I can't.
2 x

User avatar
FLOZi
MC: Legacy & Spring 1944 Developer
Posts: 6042
Joined: 29 Apr 2005, 01:14
x 95

Re: Register SPADS as bot

Postby FLOZi » 25 Jan 2018, 19:03

Ah, doesn't appear in the chanserv !help command list, didn't realise it was a direct server command.

Done.
1 x

Teabag
Posts: 26
Joined: 26 May 2016, 19:11
x 1

Re: Register SPADS as bot

Postby Teabag » 26 Jan 2018, 07:59

Thanks
0 x


Return to “Lobby Clients & Server”