TASclient minimap rendering

TASclient minimap rendering

Discuss development of lobby clients, server, autohosts and auto-download software.

Moderators: Moderators, Lobby Developers, Moderators, Lobby Developers

klapmongool
Posts: 843
Joined: 13 Aug 2007, 13:19

TASclient minimap rendering

Post by klapmongool »

TASclient minimap rendering is not working for me on some maps since 87. the map just stays black. When i click on it it does open that extra screen in which you can normally look at the map in 3d. That now just strangles my cpu and then shows flat blue map with startpos and startboxes marked.
0 x

User avatar
Beherith
Moderator
Posts: 4934
Joined: 26 Oct 2007, 16:21

Re: TASclient minimap rendering

Post by Beherith »

Known bug, caused by update of Devil.dll.
0 x

klapmongool
Posts: 843
Joined: 13 Aug 2007, 13:19

Re: TASclient minimap rendering

Post by klapmongool »

Fix?
0 x

Satirik
Lobby Developer
Posts: 1688
Joined: 16 Mar 2007, 18:27

Re: TASclient minimap rendering

Post by Satirik »

fixed
0 x

klapmongool
Posts: 843
Joined: 13 Aug 2007, 13:19

Re: TASclient minimap rendering

Post by klapmongool »

Awesome, I'll test later. Thx
0 x

User avatar
very_bad_soldier
Posts: 1371
Joined: 20 Feb 2007, 01:10

Re: TASclient minimap rendering

Post by very_bad_soldier »

Still broken for me.
0 x

klapmongool
Posts: 843
Joined: 13 Aug 2007, 13:19

Re: TASclient minimap rendering

Post by klapmongool »

very_bad_soldier wrote:Still broken for me.
Same.
0 x

Senna
Posts: 315
Joined: 17 Mar 2009, 00:20

Re: TASclient minimap rendering

Post by Senna »

klapmongool wrote:
very_bad_soldier wrote:Still broken for me.
Same.
Same :(
0 x

Grimshad
Posts: 27
Joined: 31 Dec 2009, 03:54

Re: TASclient minimap rendering

Post by Grimshad »

Senna wrote:
klapmongool wrote:
very_bad_soldier wrote:Still broken for me.
Same.
Same :(
Still broken :(
0 x

massive
Posts: 29
Joined: 29 Nov 2010, 12:29

Re: TASclient minimap rendering

Post by massive »

All you need, just delete folder Lobby/cache/maps and rerun TASClient. He will make new fixed minimaps.
0 x

Senna
Posts: 315
Joined: 17 Mar 2009, 00:20

Re: TASclient minimap rendering

Post by Senna »

massive wrote:All you need, just delete folder Lobby/cache/maps and rerun TASClient. He will make new fixed minimaps.
Not really, it does happend with new maps too....

Satirik, when this bug will be fixed?, also TAS is going for 1.0 soon, so its no longer on beta like spring
0 x

massive
Posts: 29
Joined: 29 Nov 2010, 12:29

Re: TASclient minimap rendering

Post by massive »

Hm. Realy, it doesn work. But all new maps that i download after release 88.0 have normal minimap. But old files still hase problem :( Mybe there is another cache?
0 x

User avatar
ginekolog
Posts: 837
Joined: 27 Feb 2006, 13:49

Re: TASclient minimap rendering

Post by ginekolog »

If i delete all from Lobby/cache/maps and start loby, minimap will work first time i join. If i go in other map and rejoin first, it wont work anymore as it read from cache.

If i delete cache files as soon as they apear, minimaps will work (but slowly). So seem slike easy bug to fix for satirik.

Could u plz update looby? It still the best of them you know :mrgreen:
0 x

User avatar
Jazcash
Posts: 5302
Joined: 08 Dec 2007, 17:39

Re: TASclient minimap rendering

Post by Jazcash »

Can't remember who made these, but I think they act as some sort of fix. Still have to do what Gine said though and delete everything inside the Spring/Lobby/cache/Maps folder.
Minimap fix.rar
(2.6 MiB) Downloaded 36 times
(Paste the these straight into the Spring folder and just run TASClient_.exe from now on)
0 x

User avatar
ginekolog
Posts: 837
Joined: 27 Feb 2006, 13:49

Re: TASclient minimap rendering

Post by ginekolog »

Jazcash wrote:Can't remember who made these, but I think they act as some sort of fix. Still have to do what Gine said though and delete everything inside the Spring/Lobby/cache/Maps folder.
Minimap fix.rar
(Paste the these straight into the Spring folder and just run TASClient_.exe from now on)
Thanx a lot, this works.
0 x

User avatar
Jools
XTA Developer
Posts: 2806
Joined: 23 Feb 2009, 16:29

Re: TASclient minimap rendering

Post by Jools »

Jazcash wrote:Can't remember who made these, but I think they act as some sort of fix. Still have to do what Gine said though and delete everything inside the Spring/Lobby/cache/Maps folder.
Minimap fix.rar
(Paste the these straight into the Spring folder and just run TASClient_.exe from now on)
It's made by Deadnightwarrior. Note that it won't work if you rename the file to Tasclient.exe, it has to stay as Tasclient_,exe.
0 x

User avatar
very_bad_soldier
Posts: 1371
Joined: 20 Feb 2007, 01:10

Re: TASclient minimap rendering

Post by very_bad_soldier »

Jools wrote:Note that it won't work if you rename the file to Tasclient.exe, it has to stay as Tasclient_,exe.
Hm? I didnt encounter any problems yet after renaming.
0 x

cordsally
Posts: 1
Joined: 09 Jun 2012, 11:51

Re: TASclient minimap rendering

Post by cordsally »

Yeah of course,this works.....thanks! :wink:
0 x

User avatar
Jools
XTA Developer
Posts: 2806
Joined: 23 Feb 2009, 16:29

Re: TASclient minimap rendering

Post by Jools »

very_bad_soldier wrote:
Jools wrote:Note that it won't work if you rename the file to Tasclient.exe, it has to stay as Tasclient_,exe.
Hm? I didnt encounter any problems yet after renaming.
Then you should just be happy and don't ask why :)
0 x

User avatar
very_bad_soldier
Posts: 1371
Joined: 20 Feb 2007, 01:10

Re: TASclient minimap rendering

Post by very_bad_soldier »

What is the problem about anyway?
0 x

Post Reply

Return to “Lobby Clients & Server”