SMD Start position placer

SMD Start position placer

Tutorials & Resources For Mappers

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
Cheesecan
Posts: 1571
Joined: 07 Feb 2005, 21:30

SMD Start position placer

Post by Cheesecan » 02 Jan 2012, 18:52

Just a little utility I made to make my life easier. It loads a minimap and then lets you place your start positions on it. You can drag them around and delete them in case you change your mind. When you're done it will generate smd output that you can copy paste to your system clipboard.

Image
0 x

User avatar
SirArtturi
Posts: 1164
Joined: 23 Jan 2008, 18:29

Re: SMD Start position placer

Post by SirArtturi » 02 Jan 2012, 19:12

Good job, but we already have one...
0 x

User avatar
knorke
Posts: 7971
Joined: 22 Feb 2006, 01:02

Re: SMD Start position placer

Post by knorke » 02 Jan 2012, 19:21

Personally I use http://code.google.com/p/conflictterra/ ... per_Widget (because it works for everything else where you need coordinates)
But your app works too, maybe fill the mapsize field from the size that you can read by the pixelsize of loaded heightmap.
0 x

User avatar
Cheesecan
Posts: 1571
Joined: 07 Feb 2005, 21:30

Re: SMD Start position placer

Post by Cheesecan » 02 Jan 2012, 19:54

SirArtturi wrote:Good job, but we already have one...
Yeah everyone has different tastes and work processes. This one fit my work flow. Just thought I'd share. :)
knorke wrote:Personally I use
But your app works too, maybe fill the mapsize field from the size that you can read by the pixelsize of loaded heightmap.
Thanks this is a good suggestion!
0 x

User avatar
zwzsg
Kernel Panic Co-Developer
Posts: 7014
Joined: 16 Nov 2004, 13:08

Re: SMD Start position placer

Post by zwzsg » 02 Jan 2012, 20:03

I use the default Spring tooltip, with Spring windowed on half my screen and the smd opened in Notepad on the other half. But yeah, to each his own way.
0 x

Post Reply

Return to “Map Tutorials & Resources”