Need a working Lobby and better chat copy+paste.

Need a working Lobby and better chat copy+paste.

Moderators: Thor, PepeAmpere, smartie, Moderators, Content Developer

Locked
User avatar
NeonStorm
Posts: 173
Joined: 23 May 2012, 18:36

Need a working Lobby and better chat copy+paste.

Post by NeonStorm » 05 Dec 2013, 22:57

Weblobby is laggy with a lot of maps in spring maps, nota kicks me, I want a working lobby.
Why does this happen - only with nota lobby?

Code: Select all

00:49
 

 ...
 ...
 ...

 aPPeX !promote
 [ACE]Sure * Promoting battle in #main, #fr, #french, #newbies, #[ACE]

* Welcome to8 [ACE]Blabla (Rank 120 - Bot Operator) on [ACE]Servers (SPADS 0.11.14b).
* Welcome to8 s0lv3 (Rank 70 - Veteran) on [ACE]Servers (SPADS 0.11.14b).

 [ACE]Blabla !list bans

 [ACE]Sure * Kicking s0lv3 from battle (battle lobby status flood protection)

* Welcome to8 s0lv3 (Rank 70 - Veteran) on [ACE]Servers (SPADS 0.11.14b).
* Welcome to8 [Old]School (Rank 60 - Highly experienced player) on [ACE]Servers (SPADS 0.11.14b).

* Kicking NeonSturm from battle (battle lobby status flood protection)
0 x

User avatar
PepeAmpere
Posts: 577
Joined: 03 Jun 2010, 01:28

Re: Need a working Lobby and better chat copy+paste.

Post by PepeAmpere » 05 Dec 2013, 23:15

Log message or list of actions to replicate it would help us more. This looks like just as "chat copy + paste" as you write in title. For debug send us log you find in NOTA/cofig/lobby.log
0 x

User avatar
NeonStorm
Posts: 173
Joined: 23 May 2012, 18:36

Re: Need a working Lobby and better chat copy+paste.

Post by NeonStorm » 06 Dec 2013, 02:30

This is a shortened version. It contains:
* a warning why I have no sounds
* reasons and s0lv3s kick (but I think he don't use NOTA-Lobby)
* some script tag warning
* reasons and my kick
<< "SAIDBATTLE [ACE]Blabla !list bans"

BattleRoom :: MessageReceived() We are not in room
Sound :: Play Sound "/run/media/amdin/731cd5d7-de40-41bb-a979-8145e525e711/.spring/lobby/NOTA/sounds/new_message.wav"
--- WARNING --- defaultServiceProvider::requestService(): no service found for - "org.qt-project.qt.mediaplayer"

2* << "CLIENTBATTLESTATUS tulipe 4195734 16771840"
2* << "CLIENTBATTLESTATUS NeonSturm 20972746 16711680"
2* << "CLIENTBATTLESTATUS Fraktal 20972882 8421440"
2* << "CLIENTBATTLESTATUS aPPeX 4195394 13107450"
2* << "CLIENTBATTLESTATUS vanderfurr 4195462 65535"
2* << "CLIENTBATTLESTATUS s0lv3 4195352 393471"
2* << "CLIENTBATTLESTATUS [x]vts 4195598 33023"
4* << "CLIENTBATTLESTATUS s0lv3 4195738 393471"
<< "SAIDBATTLEEX [ACE]Sure * Kicking s0lv3 from battle (battle lobby status flood protection)"
[...]
<< "LEFTBATTLE 3335 s0lv3"
[...]

<< "REMOVESCRIPTTAGS game/players/s0lv3/skill"
--- WARNING --- SpringOptionsManager :: Script tag for unknown option 'game/hosttype'

[...]

AUTO-FIX TEAM

>> "MYBATTLESTATUS 20972562 16711680"
2* << "CLIENTBATTLESTATUS NeonSturm 20972562 16711680"
<< "UPDATEBATTLEINFO 3323 1 0 1743854291 Small Supreme Lake Dry v4"

AUTO-FIX TEAM

>> "MYBATTLESTATUS 20972562 16711680"
2* << "CLIENTBATTLESTATUS NeonSturm 20972562 16711680"

AUTO-FIX TEAM

>> "MYBATTLESTATUS 20972562 16711680"
1* << "CLIENTBATTLESTATUS NeonSturm 20972562 16711680"
<< "SAIDBATTLEEX [ACE]Sure * Kicking NeonSturm from battle (battle lobby status flood protection)"
0 x

User avatar
danil_kalina
Posts: 505
Joined: 08 Feb 2010, 22:21

Re: Need a working Lobby and better chat copy+paste.

Post by danil_kalina » 06 Dec 2013, 16:34

This happens when lobby wants to fix something in the battleroom. It sends to much status, cause something is wrong (for example you are in wrong team).
Tell us your Lobby version and Host you are connected.

Sound was tested on ubuntu only. And it works) linux is so linux.
0 x

User avatar
NeonStorm
Posts: 173
Joined: 23 May 2012, 18:36

Re: Need a working Lobby and better chat copy+paste.

Post by NeonStorm » 06 Dec 2013, 17:00

It is version 4.6 (from instanota), but I think 4.4 had the same error.

A simple fix:
Just let the lobby delay all outgoing commands which cause the host to kick you ;)
0 x

User avatar
danil_kalina
Posts: 505
Joined: 08 Feb 2010, 22:21

Re: Need a working Lobby and better chat copy+paste.

Post by danil_kalina » 06 Dec 2013, 17:17

Should I provide sources? Could you fix it by yourself?
0 x

gajop
Moderator
Posts: 2954
Joined: 05 Aug 2009, 20:42

Re: Need a working Lobby and better chat copy+paste.

Post by gajop » 06 Dec 2013, 18:57

danil_kalina wrote:Should I provide sources? Could you fix it by yourself?
Yes. Oh wait, instead of the community you are offering it to just Neon.
Okay. :cry:
0 x

User avatar
NeonStorm
Posts: 173
Joined: 23 May 2012, 18:36

Re: Need a working Lobby and better chat copy+paste.

Post by NeonStorm » 07 Dec 2013, 00:23

I am not familar with the code, but if it is not too dependent on a lot of other files or some special framework, I will find and maybe even give you a fix.
0 x

User avatar
danil_kalina
Posts: 505
Joined: 08 Feb 2010, 22:21

Re: Need a working Lobby and better chat copy+paste.

Post by danil_kalina » 09 Dec 2013, 11:57

gajop wrote:
danil_kalina wrote:Should I provide sources? Could you fix it by yourself?
Yes. Oh wait, instead of the community you are offering it to just Neon.
Okay. :cry:
I am afraid of community :shock:
0 x

User avatar
smoth
Posts: 22295
Joined: 13 Jan 2005, 00:46

Re: Need a working Lobby and better chat copy+paste.

Post by smoth » 09 Dec 2013, 17:10

danil_kalina wrote:I am afraid of community :shock:
Have you never noticed how lazy they are? I get people from this community that ask me if they can test my project but never even search to see I posted the credentials on the forum.
0 x

User avatar
Silentwings
Moderator
Posts: 3420
Joined: 25 Oct 2008, 00:23

Re: Need a working Lobby and better chat copy+paste.

Post by Silentwings » 10 Dec 2013, 01:14

I'm just curious to know what you're afraid of them doing?
0 x

User avatar
PepeAmpere
Posts: 577
Joined: 03 Jun 2010, 01:28

Re: Need a working Lobby and better chat copy+paste.

Post by PepeAmpere » 10 Dec 2013, 01:59

locked by me to prevent collateral damage of this fun :regret:
0 x

Locked

Return to “NOTA”

cron