Unit list issue

Unit list issue

Azaremoth's epic game about bones, undead, demons and magic set in a futuristic environment.

Moderator: Content Developer

Post Reply
User avatar
quantum
Posts: 590
Joined: 19 Sep 2006, 22:48

Unit list issue

Post by quantum » 06 Nov 2010, 17:46

Unitsync is unable to get the unit list from The Cursed. This makes it impossible to use The Cursed with the mission editor or to restrict units in the lobby.

This can be fixed by changing line 64 in featuredefs_post.lua from this:

Code: Select all

if ( spGetModOptions().comm  == "sandbox" or spGetModOptions().comm  == "feature" ) then
to this:

Code: Select all

if (spGetModOptions and (spGetModOptions().comm  == "sandbox" or spGetModOptions().comm  == "feature")) then
0 x

User avatar
azaremoth
Cursed Developer
Posts: 530
Joined: 17 Feb 2005, 22:05

Re: Unit list issue

Post by azaremoth » 06 Nov 2010, 21:00

I have included the change and uploaded the updated version 0.23: http://azaremoth.supremedesign.org/data/cursed_023.sdz

Thx for the infos. :-)
0 x

User avatar
quantum
Posts: 590
Joined: 19 Sep 2006, 22:48

Re: Unit list issue

Post by quantum » 06 Nov 2010, 21:11

Yay works now!
0 x

Post Reply

Return to “The Cursed”

cron