Error in ZK Lobby

Error in ZK Lobby

A dynamic game undergoing constant development and refinement, that attempts to balance playability with fresh and innovative features.

Moderator: Content Developer

Post Reply
User avatar
Forboding Angel
Evolution RTS Developer
Posts: 14564
Joined: 17 Nov 2005, 02:43

Error in ZK Lobby

Post by Forboding Angel » 08 Mar 2012, 06:49

Nothing huge. I just installed ZKL from the website today and got a script error. I assume that ZKL uses the IE rendering engine, and tbh it really shouldn't due to the fact that many users have IE disabled in windows 7.

Anyway, attached screenshot.
Clipboard01.jpg
(348.93 KiB) Downloaded 3 times
0 x

User avatar
Forboding Angel
Evolution RTS Developer
Posts: 14564
Joined: 17 Nov 2005, 02:43

Re: Error in ZK Lobby

Post by Forboding Angel » 08 Mar 2012, 07:37

Nm, it's really irritating. Several analytics related errors show up on every lobby tab. Bad enough to the point that I was getting somewhat frustrated.
0 x

User avatar
Licho
Zero-K Developer
Posts: 3803
Joined: 19 May 2006, 19:13

Re: Error in ZK Lobby

Post by Licho » 08 Mar 2012, 13:39

It uses lastest IE you have, you should install it ..
other problems are from the fact that embedded IE runs in compatibility mode and only way to disable that needs admin rights UAC -> gg
0 x

User avatar
Forboding Angel
Evolution RTS Developer
Posts: 14564
Joined: 17 Nov 2005, 02:43

Re: Error in ZK Lobby

Post by Forboding Angel » 08 Mar 2012, 21:35

I have IE 9 installed.

UAC is at normal level. It's extremely silly to turn UAC off in win7, and really bad form, as a developer, if you recommend that users turn off UAC (I'm not saying you are, my point is that you need to work around the issue).

Why not use icacls to set whatever space you need to be writable, to writable?
0 x

User avatar
Licho
Zero-K Developer
Posts: 3803
Joined: 19 May 2006, 19:13

Re: Error in ZK Lobby

Post by Licho » 09 Mar 2012, 15:10

icacls needs admin rights too :)

Anyway this is about registry, not about files. You can change IE preferneces only in registry and there is limited access with UAC.
0 x

User avatar
Forboding Angel
Evolution RTS Developer
Posts: 14564
Joined: 17 Nov 2005, 02:43

Re: Error in ZK Lobby

Post by Forboding Angel » 10 Mar 2012, 00:38

Well the errors are cause by google analytics and your ads.

I can't be the only one getting this error. You might want to check. Others might just not report it.
0 x

Post Reply

Return to “Zero-K”