Some help with bugs please

Some help with bugs please

A dynamic game undergoing constant development and refinement, that attempts to balance playability with fresh and innovative features.

Moderator: Content Developer

Post Reply
trideceth12
Posts: 12
Joined: 03 Mar 2010, 18:53

Some help with bugs please

Post by trideceth12 » 27 Mar 2010, 09:21

When I launch a singleplayer game from springlobby I have the following issues:

1) the camera always starts in free overhead..
2) there is text on the screen with some sort of debugging readouts or something?... not the stuff that comes up when you press b, just a list of texhnical white text
3) when I change camera there is no mouse cursor!
4) The box with the quit option is missing,
so I have to quit using ctl shift esc


Oh yeah and as I posted elsewhere springlobby takes over my soundcard and not only won't play soung in spring but afterwards I can't play sound in any other app, have to log out and in again to fix :(

Pleeeease help.
Attachments
screen00002.png
(2.46 MiB) Downloaded 4 times
0 x

SirMaverick
Posts: 834
Joined: 19 May 2009, 21:10

Re: Some help with bugs please

Post by SirMaverick » 27 Mar 2010, 20:05

trideceth12 wrote:1) the camera always starts in free overhead..
There was a problem in older versions, that switched to "free style" camera on startup. That's fixed in lastest stable.
2) there is text on the screen with some sort of debugging readouts or something?... not the stuff that comes up when you press b, just a list of texhnical white text
That's springs default console. CA hides it by default.
3) when I change camera there is no mouse cursor!
4) The box with the quit option is missing,
so I have to quit using ctl shift esc
There is a yet unfixed bug where CA's UI causes this, so that among other things even your mouse and entered text is not visible. This is also responsible why the quit box doesn't show up.
You could try to type: [enter] "/luaui reload" [enter] blindly.
0 x

trideceth12
Posts: 12
Joined: 03 Mar 2010, 18:53

Re: Some help with bugs please

Post by trideceth12 » 28 Mar 2010, 20:19

SirMaverick wrote:You could try to type: [enter] "/luaui reload" [enter] blindly.
Thank you so much, this works and solves the UI issue.

Is there anyway to get this command to run automatically when springlobby launches spring?

Cursor was solved by changing the hardware cursor setting in springsettings?
0 x

User avatar
CarRepairer
Cursed Zero-K Developer
Posts: 3359
Joined: 07 Nov 2007, 21:48

Re: Some help with bugs please

Post by CarRepairer » 30 Mar 2010, 17:12

trideceth12, don't use any third party AIs with CA. Use the built-in chickendefense AIs only.
0 x

Post Reply

Return to “Zero-K”