Where to put the stacktrace-translator frontend?

Where to put the stacktrace-translator frontend?

Discussion between Spring developers.
Post Reply
abma
Spring Developer
Posts: 3540
Joined: 01 Jun 2009, 00:08

Where to put the stacktrace-translator frontend?

Post by abma » 11 Mar 2011, 11:57

Shall i add it into the spring or the springwebsite repository?

( http://spring.abma.de/translate/ )
0 x

User avatar
hoijui
Former Engine Dev
Posts: 4342
Joined: 22 Sep 2007, 09:51

Re: Where to put the stacktrace-translator frontend?

Post by hoijui » 12 Mar 2011, 09:38

it is PHP, right?
would you also like to combine this (in which-ever repo it will be), with a move to springrts.com? i guess that would have the pro of multiple spring devs having the chance to update the running version in case of changes. it would need you to have access on that server too though (not NEED, but i would say, it would make sense).
0 x

Tobi
Spring Developer
Posts: 4598
Joined: 01 Jun 2005, 11:36

Re: Where to put the stacktrace-translator frontend?

Post by Tobi » 12 Mar 2011, 14:11

Spring repo (in buildbot folder) makes most sense IMHO, although this is a bit in a gray area :-)
0 x

Post Reply

Return to “Dedicated Developer Discussion”

cron