Mission Editor Breaks on blueprint maps

Mission Editor Breaks on blueprint maps

Discuss game development here, from a distinct game project to an accessible third-party mutator, down to the interaction and design of individual units if you like.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
Forboding Angel
Evolution RTS Developer
Posts: 14636
Joined: 17 Nov 2005, 02:43

Mission Editor Breaks on blueprint maps

Post by Forboding Angel »

http://www.evolutionrts.info/random/Evo ... as-v08.sd7

I can never find quantum on the lobby, and no one responds to bugs posted on the zk tracker wrt mission editor.

When trying to do a new mission using this map (sorry, springfiles won't let me edit my uploaded maps... again) mission builder throws an error:

Code: Select all

Version: 2.0.0.72
Date: 2/4/2012 3:19:59 PM
UnitSyncException
Error getting map information.
   at CMissionLib.UnitSyncLib.UnitSync.GetMapInfo(UInt32 checksum, Int32 mapInfoVersion)
   at CMissionLib.UnitSyncLib.UnitSync.GetMapNoBitmaps(String mapName, String archiveName)
   at MissionEditor2.WelcomeDialog.LoadMap(UnitSync unitSync, String mapName)
   at MissionEditor2.WelcomeDialog.<>c__DisplayClass23.<PromptForNewMission>b__1c()
   at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)
   at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean ignoreSyncCtx)
   at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
   at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()
Could someone please help me figure out wtf is going on here?

This issue seems to happen with all Blueprint Maps (at least the 3 I tested anyway).
0 x

User avatar
quantum
Posts: 590
Joined: 19 Sep 2006, 22:48

Re: Mission Editor Breaks on blueprint maps

Post by quantum »

Try making sure there are no syntax errors in the map's config files.

I only have internet on my phone at the moment, I can't check out the problem for myself, sorry.
0 x

User avatar
Funkencool
Posts: 542
Joined: 02 Dec 2011, 22:31

Re: Mission Editor Breaks on blueprint maps

Post by Funkencool »

Would it matter that the blueprint uses lua as the config instead of smd?
0 x

User avatar
smoth
Posts: 22300
Joined: 13 Jan 2005, 00:46

Re: Mission Editor Breaks on blueprint maps

Post by smoth »

Good question, forb do my old maps have this issue?
0 x

User avatar
Forboding Angel
Evolution RTS Developer
Posts: 14636
Joined: 17 Nov 2005, 02:43

Re: Mission Editor Breaks on blueprint maps

Post by Forboding Angel »

Sorry I hadn't updated this thread. It's basically that mission builder doesn't know how to read mapinfo.lua.
0 x

User avatar
Forboding Angel
Evolution RTS Developer
Posts: 14636
Joined: 17 Nov 2005, 02:43

Re: Mission Editor Breaks on blueprint maps

Post by Forboding Angel »

Any news on this quantum?
0 x

User avatar
quantum
Posts: 590
Joined: 19 Sep 2006, 22:48

Re: Mission Editor Breaks on blueprint maps

Post by quantum »

I really can't verify or fix anything. I just have my phone for Internet.
0 x

User avatar
Forboding Angel
Evolution RTS Developer
Posts: 14636
Joined: 17 Nov 2005, 02:43

Re: Mission Editor Breaks on blueprint maps

Post by Forboding Angel »

:|

/me is bummed
0 x

Post Reply

Return to “Game Development”