Multiple Cores

Multiple Cores

Discuss your problems with the latest release of the engine here. Problems with games, maps or other utilities belong in their respective forums.

Moderator: Moderators

Post Reply
KuraiRyuu
Posts: 11
Joined: 21 Jan 2013, 10:37

Multiple Cores

Post by KuraiRyuu » 08 Jun 2013, 10:37

Is there ANY way to make Spring use more than one CPU? It kind of sucks, a lot, when you have a fairly good quad core processor, and I literally can't play on the type of game I do(chicken defense; lots of units) due to sync lag.
No I will not take lowering any settings, whether graphical or gameplay, as an answer.

Thank You.
0 x

User avatar
AntiAllez
Posts: 105
Joined: 06 Mar 2012, 18:22

Re: Multiple Cores

Post by AntiAllez » 08 Jun 2013, 21:20

called mt and is more or less available since version 0.85
0 x

KuraiRyuu
Posts: 11
Joined: 21 Jan 2013, 10:37

Re: Multiple Cores

Post by KuraiRyuu » 09 Jun 2013, 01:46

How do you even use that? The page gives no instruction and the links don't work except github.
0 x


Post Reply

Return to “Help & Bugs”