Replay Speed

Replay Speed

Discuss your problems with the latest release of the engine here. Problems with games, maps or other utilities belong in their respective forums.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
Jazcash
Posts: 5302
Joined: 08 Dec 2007, 17:39

Replay Speed

Post by Jazcash » 27 Apr 2009, 22:55

Now that there is an option to lock game speed, it seems to me as if this also applies in replays. Therefore I cannot speed up replays if they max speed limit for the game itself was 1.0.

Can anyone confirm this?
0 x

User avatar
Beherith
Moderator
Posts: 4934
Joined: 26 Oct 2007, 16:21

Re: Replay Speed

Post by Beherith » 27 Apr 2009, 23:02

/setmaxspeed 9 still works in locked replays.
0 x

User avatar
Neddie
Community Lead
Posts: 9406
Joined: 10 Apr 2006, 05:05

Re: Replay Speed

Post by Neddie » 28 Apr 2009, 05:32

I was able to speed it up to 15 despite a speed lock in the original game...
0 x

Jish
Posts: 49
Joined: 20 Apr 2009, 17:24

Re: Replay Speed

Post by Jish » 28 Apr 2009, 19:45

most ppl set max speed at 1 in original game which means its 1 in replay, very boring to watch :(
0 x

User avatar
lurker
Posts: 3842
Joined: 08 Jan 2007, 06:13

Re: Replay Speed

Post by lurker » 29 Apr 2009, 00:11

Please read the posts above you. Thank you.
0 x

User avatar
TradeMark
Posts: 4867
Joined: 17 Feb 2006, 15:58

Override the host settings when watching replays

Post by TradeMark » 30 Apr 2009, 19:03

When i host a game with max speed 1.0, i cant increase the speed to whatsoever i want. So i need to make /setmaxspeed every time i watch replay.

It would be more fun if there wasnt any max speed limit when you watch replays.
0 x


User avatar
Beherith
Moderator
Posts: 4934
Joined: 26 Oct 2007, 16:21

Re: Override the host settings when watching replays

Post by Beherith » 30 Apr 2009, 20:10

bind ctrl+f6 /setmaxspeed 20
0 x

User avatar
TradeMark
Posts: 4867
Joined: 17 Feb 2006, 15:58

Re: Replay Speed

Post by TradeMark » 30 Apr 2009, 21:15

IMO it should be a game engine feature that replays dont limit anything... its just retarded you get those limits in replay
0 x

User avatar
ginekolog
Posts: 837
Joined: 27 Feb 2006, 13:49

Re: Replay Speed

Post by ginekolog » 07 May 2009, 12:13

TradeMark wrote:IMO it should be a game engine feature that replays dont limit anything... its just retarded you get those limits in replay
Yeah, new players wont know these secret commands.

so +1
0 x

imbaczek
Posts: 3629
Joined: 22 Aug 2006, 16:19

Re: Replay Speed

Post by imbaczek » 07 May 2009, 14:17

challenge to lua scripters: make a widget that works only when watching a demo, which will show a basic gui like SC/DOW2 has (ie. speed button/slider, pause button.) it should also automatically setmaxspeed 20 or something.
0 x

Post Reply

Return to “Help & Bugs”