Search

Search found 189 matches

by Jonny5isalivetm
07 Jun 2007, 15:40
Forum: Engine
Topic: Build Menus
Replies: 18
Views: 1482

Hi All thanks for all your Kind Replies :-) *Jonny brings LOrDo a big fat Juicy SHUBBERY :P* Would you like another Shubbery now ? :D What I mean folks is ages and ages ago I somehow downloaded a new "build tree" when your in game the thingy you click on to build stuff see piccy... The men...
by Jonny5isalivetm
07 Jun 2007, 04:01
Forum: Engine
Topic: Build Menus
Replies: 18
Views: 1482

Build Menus

Hi

I know this has already been posted somewhere on the boards but I cant find it anywhere...

Can someone link me to the Topic of Build Menus and where to Download ?

Many thanks

Jonny
by Jonny5isalivetm
29 Mar 2007, 06:58
Forum: Help & Bugs
Topic: Constant Sync error from very start.....
Replies: 5
Views: 934

no I mean TASclient 0.33
by Jonny5isalivetm
29 Mar 2007, 01:30
Forum: Help & Bugs
Topic: Constant Sync error from very start.....
Replies: 5
Views: 934

Hi thanks for the replies peps Ive tried totally uninstalling and fresh installing tried Different mods pretty much everything I can think of... I remember It 1st started De-syncing like this when the latest version of TASclient was installed... I can remember the old version worked perfect.. only o...
by Jonny5isalivetm
28 Mar 2007, 22:38
Forum: Help & Bugs
Topic: Constant Sync error from very start.....
Replies: 5
Views: 934

Constant Sync error from very start.....

Hi all

at a loss....

Spring was working sweet and now all of a sudden I get a constant sync error right from the very start :-(

Ive tried Different PCs different routers all to no avail..

Spec :-
WinXP Sp2
P4
ADSL broadband

any help would be much appreciated

Jonny
by Jonny5isalivetm
05 Jul 2006, 20:45
Forum: Help & Bugs
Topic: Hi People Anypone by able to help me with a Router Prob ? :(
Replies: 9
Views: 902

yes thats what i meant and never heard of "holepunching" curious :P

enjoy your play dude :-)




J5
by Jonny5isalivetm
05 Jul 2006, 20:28
Forum: Help & Bugs
Topic: Hi People Anypone by able to help me with a Router Prob ? :(
Replies: 9
Views: 902

Your Computers IP might have changed...

Use a Programme Called Hover IP to check your Forwarding the correct IP




J5
by Jonny5isalivetm
04 Jul 2006, 17:37
Forum: Help & Bugs
Topic: Hi People Anypone by able to help me with a Router Prob ? :(
Replies: 9
Views: 902

Thanks AF working :-)

And These are Router Ports
by Jonny5isalivetm
04 Jul 2006, 03:19
Forum: Help & Bugs
Topic: Hi People Anypone by able to help me with a Router Prob ? :(
Replies: 9
Views: 902

Hi People Anypone by able to help me with a Router Prob ? :(

basicly got the ports forwarded on the router but still cant launch... firewall ll good too..

Its a Linksys Router..

Any help would be Wonderful




J5

Go to advanced search