Search

Search found 174 matches

by Jonny5isalivetm
04 Jul 2007, 06:01
Forum: Game Development
Topic: Weapons
Replies: 19
Views: 1221

yes if they are side by side...

if the HLT is in front of the LLT the llt wont shoot...

it would in OTA.
by Jonny5isalivetm
04 Jul 2007, 05:51
Forum: Game Development
Topic: Weapons
Replies: 19
Views: 1221

Weapons

Hi Folks remember in OTA it didnt matter where you positioned your llts and sentinels..(or any gun for that matter) i mean no matter location they would still work.. im makin a mini mod for spring atm and would love to be able to make it like it used to be in the OTA days.. what im wanting to know i...
by Jonny5isalivetm
07 Jun 2007, 18:05
Forum: Engine
Topic: Build Menus
Replies: 18
Views: 1349

I found it :D

it is the ctrlpanel.txt thread but unfortunately the contents are no longer available :(

if anyone has any ctrlpanels please gimme a shout.

Jonny
by Jonny5isalivetm
07 Jun 2007, 15:58
Forum: Ingame Community
Topic: ctrlpanels.
Replies: 36
Views: 5154

Doh the original post with the Control Panels is also I dead Linky now :(

can somebody rehost pretty please ?

Thanks

Jonny
by Jonny5isalivetm
07 Jun 2007, 15:55
Forum: Ingame Community
Topic: ctrlpanels.
Replies: 36
Views: 5154

Hello Tim :-)

The link to your Modification seems to be no longer in existance...

Can you host it again please as Im very interested in the "Kill Counter"

:D

Cheers

Jonny
by Jonny5isalivetm
07 Jun 2007, 15:40
Forum: Engine
Topic: Build Menus
Replies: 18
Views: 1349

Hi All thanks for all your Kind Replies :-) *Jonny brings LOrDo a big fat Juicy SHUBBERY :P* Would you like another Shubbery now ? :D What I mean folks is ages and ages ago I somehow downloaded a new "build tree" when your in game the thingy you click on to build stuff see piccy... The menu to the l...
by Jonny5isalivetm
07 Jun 2007, 04:01
Forum: Engine
Topic: Build Menus
Replies: 18
Views: 1349

Build Menus

Hi

I know this has already been posted somewhere on the boards but I cant find it anywhere...

Can someone link me to the Topic of Build Menus and where to Download ?

Many thanks

Jonny
by Jonny5isalivetm
29 Mar 2007, 06:58
Forum: Help & Bugs
Topic: Constant Sync error from very start.....
Replies: 5
Views: 778

no I mean TASclient 0.33
by Jonny5isalivetm
29 Mar 2007, 01:30
Forum: Help & Bugs
Topic: Constant Sync error from very start.....
Replies: 5
Views: 778

Hi thanks for the replies peps Ive tried totally uninstalling and fresh installing tried Different mods pretty much everything I can think of... I remember It 1st started De-syncing like this when the latest version of TASclient was installed... I can remember the old version worked perfect.. only o...
by Jonny5isalivetm
28 Mar 2007, 22:38
Forum: Help & Bugs
Topic: Constant Sync error from very start.....
Replies: 5
Views: 778

Constant Sync error from very start.....

Hi all

at a loss....

Spring was working sweet and now all of a sudden I get a constant sync error right from the very start :-(

Ive tried Different PCs different routers all to no avail..

Spec :-
WinXP Sp2
P4
ADSL broadband

any help would be much appreciated

Jonny
by Jonny5isalivetm
05 Jul 2006, 20:45
Forum: Help & Bugs
Topic: Hi People Anypone by able to help me with a Router Prob ? :(
Replies: 9
Views: 670

yes thats what i meant and never heard of "holepunching" curious :P

enjoy your play dude :-)




J5
by Jonny5isalivetm
05 Jul 2006, 20:28
Forum: Help & Bugs
Topic: Hi People Anypone by able to help me with a Router Prob ? :(
Replies: 9
Views: 670

Your Computers IP might have changed...

Use a Programme Called Hover IP to check your Forwarding the correct IP




J5
by Jonny5isalivetm
04 Jul 2006, 17:37
Forum: Help & Bugs
Topic: Hi People Anypone by able to help me with a Router Prob ? :(
Replies: 9
Views: 670

Thanks AF working :-)

And These are Router Ports
by Jonny5isalivetm
04 Jul 2006, 03:19
Forum: Help & Bugs
Topic: Hi People Anypone by able to help me with a Router Prob ? :(
Replies: 9
Views: 670

Hi People Anypone by able to help me with a Router Prob ? :(

basicly got the ports forwarded on the router but still cant launch... firewall ll good too..

Its a Linksys Router..

Any help would be Wonderful




J5

Go to advanced search